Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

09-05-2017 Voorlichtingsbijeenkomst Werkwijzer Poortwachter en Arbowet

Op dinsdagmiddag 9 mei organiseert de VOB, in samenwerking met de Federatie Cultuur, een voorlichtingsbijeenkomst waarin wij u informeren over de nieuwe Werkwijzer Poortwachter van het UWV en de wijzigingen in de Arbowet die later dit jaar in werking zullen treden.

Het is van belang voor uw verzuimbeleid en preventie- en re-integratie-activiteiten dat u tijdig en goed op de hoogte bent van de inhoud en gevolgen van de nieuwe regelgeving. Wij nodigen u daarom van harte uit om deel te nemen aan deze informatiemiddag. De bijeenkomst is bedoeld voor directeuren en P&O-functionarissen.

Sprekers

Henriëtte Sterken is accountmanager werkgeversdienstverlening van het UWV en informeert u met een interactieve presentatie over de nieuwe Werkwijzer Poortwachter van het UWV.

Rik Nijkamp is directeur van MKbasics.nl (onderdeel van Arbo Unie) en verzorgt een presentatie over de nieuwe Arbowet.

Na afloop van de bijeenkomst bent u onder meer op de hoogte van de gewijzigde rol van de bedrijfsarts per 1 juli 2017, de veranderde taken van de preventiemedewerker en de rol van de ondernemingsraad bij de keuze van de preventiemedewerker.

Meer informatie
  • dinsdag 9 mei 2017 van 13:30-17:00 uur
    in Theater Aan de Slinger in Houten
    Vanaf 13:30 uur bent u welkom, het programma start om 14:00 uur.
Aanmelden

De VOB biedt haar leden deze bijeenkomst kosteloos aan. Bij aanmelding gaat u akkoord met de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Schrijf je in door op onderstaande link te klikken:

Printen
Laatst bijgewerkt op: 21 september 2017