20-04-2017 Verder in samenspel 'De vrijwilliger en de beroepskracht in de bibliotheek'

Bijna één op de twee Nederlanders doet vrijwilligerswerk. Net als in veel andere organisaties werken in openbare bibliotheken betaalde beroepskrachten en vrijwilligers samen.

Vrijwilligers in de bibliotheekbranche is een actueel en levendig thema. De professionele bibliotheekvoorziening wordt gemaakt door hun samenspel. Dit samenspel roept vragen op en brengt kansen met zich mee.

Meer informatie

Op 20 april 2017 organiseert Stichting BibliotheekWerk (het arbeidsmarktfonds van de branche) i.s.m. Cubiss de bijeenkomst 'Verder in samenspel - de vrijwilliger en de beroepskracht in de bibliotheek'.

Deze bijeenkomst is erop gericht om de dialoog op gang te brengen over vrijwilligers in de bibliotheek. Daarnaast presenteren we inspirerende voorbeelden uit andere branches en onze eigen branche.

Programma en aanmelden

Op de pagina Verder in samenspel ' De vrijwilliger en de beroepskracht in de bibliotheek' vindt u het programma en aanmeldformulier.

Laatst bijgewerkt op: 17 mei 2017