Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

22-09-2017 Training politiek bestuurlijke sensitiviteit

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop daar naar toe is het nog belangrijker om te weten hoe je je bibliotheek op de kaart zet in de lokale politiek. Daarom biedt de Academie voor Cultuurmanagement een ééndaagse training politiek bestuurlijke sensitiviteit. 

Na het volgen van de training heb je beter inzicht in maatschappelijke en politieke ontwikkelingen die relevant zijn voor de huidige rol en de toekomstige ontwikkeling van je organisatie.

Je leert hoe je in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 een plan gericht op belangenbehartiging en lobby naar politieke partijen kan opstellen en uitvoeren. En hoe je een dialoog kan voeren met relevante politieke en maatschappelijke partijen over de toegevoegde waarde van de bibliotheek. 

De training is praktisch en toegankelijk. Met aansprekende cases en herkenbare voorbeelden ga je aan de slag met jouw eigen praktijk. 

Voor wie

De training is interessant voor medewerkers met veel, maar ook met weinig politiek bestuurlijke beleidservaring. Tijdens de training werk jij zelf ideeën uit waarmee je praktisch aan de slag gaat. 

Trainers

Politiek bestuurlijke sensitiviteit wordt gegeven door twee ervaren trainers, Jean van der Hoeven en Dick Spel. Zij komen zelf uit het lokaal bestuur en weten als geen ander hoe om te gaan politiek bestuurlijke gevoeligheden. 

Meer informatie
  • Vrijdag 22 september, van 09.00 uur tot 16.30 uur in Utrecht.
Kosten
  • € 395,- per deelnemer.
Aanmelden

Meld je hier aan bij de Academie voor Cultuurmanagement.

Aantal deelnemers minimaal 8, maximaal 12.

Printen
Laatst bijgewerkt op: 18 september 2017