Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

09-06-2017 Toekomstbestendige medezeggenschap

Bent u op zoek naar inspiratie om de rol van de medezeggenschap binnen uw organisatie te versterken? En wilt u weten hoe de medezeggenschap medewerkers goed kan betrekken? Stichting BibliotheekWerk organiseert op 9 juni de bijeenkomst Toekomstbestendige medezeggenschap over de ‘participerende’ medezeggenschap. Kom samen met collega’s en stuur deze uitnodiging door aan de medezeggenschap binnen uw bibliotheek.

Wat brengt de dag?

Het wordt een dag vóór en van de medezeggenschap bij openbare bibliotheken. Tijdens het ochtendprogramma wordt u meegenomen in de ontwikkelingen van de medezeggenschap in de afgelopen 30 jaar. Vervolgens licht BibliotheekWerk de uitkomsten toe van de enquête over de medezeggenschap bij openbare bibliotheken. De uitkomsten van deze enquête vindt u op de website van BibliotheekWerk

In de middag zijn er verschillende ’dialoogtafels’ waarvoor u zich kunt aanmelden. U maakt kennis met praktijkvoorbeelden van binnen en buiten de openbare bibliotheken. 

Er is ruim de tijd om ervaringen uit te wisselen. 

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor medezeggenschapsorganen (in oprichting), bestuurders en HRM’ers van openbare bibliotheken. 

Meer informatie
Meld u aan!

Mis deze goede gelegenheid niet om geïnformeerd te worden, elkaar te ontmoeten en het gesprek aan te gaan. Neem kennis van de laatste ontwikkelingen en meld u hier aan.

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Stichting Bibliotheekwerk.

Printen
Laatst bijgewerkt op: 17 oktober 2017