24-05-2017 Onze ledenbijeenkomsten in de regio

In 2016 hebben we, om met u bij te praten, regionale bijeenkomsten georganiseerd. Uit het ledenonderzoek en gesprekken stelde ons bestuur vast dat vaker samenkomen belangrijk is voor onze leden.

Daarom nodigen we u uit om in april en mei bij te praten over een viertal thema's in Utrecht, Den Bosch en Assen.

Wat gaan we met elkaar bespreken?

Naast de nieuwe inrichting van de verenging wisselen we graag van gedachten met u over een aantal actuele onderwerpen in voorbereiding op de alv van juni:

• Hoe gaan we onze VOB opnieuw inrichten?
    De voorgenomen indeling van onze leden in ledengroepen conform de uitkomsten van het ledenonderzoek, ondersteuning van deze ledengroepen en agendering van onderwerpen.
  • Evaluatie Wsob (bibliotheekwet)
    Wat zijn de aandachtspunten en waar worden knelpunten ervaren? De wet wordt geëvalueerd op zowel technische als uitvoeringsaspecten, als de geest en intentie.

• Ontwikkeling nieuw certificeringskader
    Inbreng ophalen vanuit de branche voor de ontwikkeling van een nieuw certificeringskader.
  • Een inleiding "Hoe voer ik een succesvolle lokale lobby?"
    Een spreker geeft tips & tricks en praktische handvatten voor belangenbehartiging op gemeentelijk niveau.

Marleen Barth zal de bijeenkomsten voorzitten.

• woensdag 24 mei van 14.30uur tot 16.30uur
    in DNK (Bibliotheek de Nieuwe Kolk) in Assen

U bent vanaf 14.00uur welkom voor de inloop. Na afloop kunt u nog bijpraten met uw collega's onder genot van een borrel en een hapje.

Kunt u niet?

U bent ook van harte welkom op:

• woensdag 26 april in De Rechtbank, Utrecht
  • woensdag 10 mei in de StadsBIEB Centrum, 's-Hertogenbosch
Meld u aan

Klik hieronder om u in te schrijven voor 24 mei:

Laatst bijgewerkt op: 19 juni 2017