Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

07-12-2017 Ledendag met alv

Op donderdag 7 december bent u van harte welkom op onze ledendag met alv. Mariette Hamer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER), is onze gast in de middag om met de leden van de VOB en Cultuurconnectie te spreken over arbeidsmarktontwikkelingen.

U bent van harte welkom op onze ledenvergadering. kunnen u en uw medewerkers en de leden van Cultuurconnectie, naar onze jaarlijkse ledenmiddag met als thema 'Leven lang ontwikkelen, bibliotheken en cultuureducatie in gesprek over ontwikkeling in arbeidsrelaties'.

Leven lang ontwikkelen

Mariette Hamer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER), is te gast. We gaan met haar in gesprek over de ontwikkelingen in onze branches op het gebied van cao, kwaliteitszorg en certificering. De SER bracht begin dit jaar het advies 'Skills strategy' samen met de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) uit. Eerder werd door de SER op verzoek van de cultuursector het advies 'Passie gewaardeerd' opgesteld over de arbeidsmarkt in de cultuursector. We brengen deze zaken samen in een gesprek over de arbeidsmarkt in onze branches. Bekijk de adviezen hieronder:

Ledenvergadering

De concept-agenda en stukken ontvangt u uiterlijk 23 november 2017. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Komt u?

Dan bent u van harte welkom:

  • op donderdag 7 december
  • vanaf 9.15 uur voor de alv
    vanaf 12.30 voor de ledenmiddag
  • in Theaterzaal in Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK)
    Kijk hier voor de routebeschrijving
Aan - of afmelden

Geef hier aan of u alleen naar de ledenvergadering komt, de hele dag of helaas moet afmelden:

Printen
Laatst bijgewerkt op: 05 november 2018