26-03-2019 Ledenbijeenkomst in de regio

Onze leden praten mee over de koers van onze Vereniging van Openbare Bibliotheken op onze ledenbijeenkomsten in de regio.

Ook dit voorjaar hebben we een aantal ledenbijeenkomsten in de regio gepland om bij te praten en ideeën uit te wisselen, in aanloop naar onze ledenvergadering in juni 2019.

Daarom nodigen we onze leden uit voor een van onze bijeenkomsten in Weert, Amersfoort, Assen of Den Haag in maart en april.

Onderwerpen

Voorlopig staan de volgende onderwerpen op de agenda:

• VOB 3.0
  • Evaluatie Wsob
  • Actieagenda 'Digitalisering bibliotheekbranche’ van commissie Digitaal

Zodra de agenda compleet is ontvang je van ons het definitieve programma.

Kom je ook?

We zien je graag op een van de volgende dagen:

Je bent vanaf 14.30 uur welkom voor de inloop. Na afloop kun je bijpraten met je collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Schrijf je hier in voor een van onze vier bijeenkomsten.

Vragen?

Met vragen en- of opmerkingen kun je terecht bij vereniging@spam-preventiondebibliotheken.nl.

Wij hopen je te zien tijdens een van onze ledenbijeenkomsten in de regio!

Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2019