29-10-2019 Ledenbijeenkomst in de regio

Onze leden praten mee over de koers van onze Vereniging van Openbare Bibliotheken op onze ledenbijeenkomsten in de regio.

Ook dit najaar hebben we een aantal ledenbijeenkomsten in de regio gepland om bij te praten en ideeën uit te wisselen, in aanloop naar onze ledenvergadering in december 2019.

Daarom nodigen we onze leden van harte uit voor een van onze bijeenkomsten in Utrecht, Zwolle of Rotterdam in oktober en november.

Voorlopig staan de volgende onderwerpen op de agenda:

• Wsob – stand van zaken evaluatie (in het verlengde daarvan lobby inzake bezuinigingen)
  • Evaluatie Stichting BibliotheekWerk
  • CBCT en certificering Taalhuizen
  • Strategie CPNB

Wanneer de agenda definitief is vastgesteld, zullen we de onderwerpen communiceren.

Data, tijden en locaties

Je bent vanaf 13:30 uur welkom voor de inloop, waar een bakje koffie/thee voor je klaar staat. Na afloop van de bijeenkomst kun je bijpraten met je collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Meld je  >>hier<<  aan voor één van onze drie bijeenkomsten.

Laatst bijgewerkt op: 17 oktober 2019