31-10-2018 Ledenbijeenkomst in de regio

Onze leden praten mee over de koers van onze Vereniging van Openbare Bibliotheken op onze ledenbijeenkomsten in de regio.

Ook dit najaar hebben we een aantal regionale ledenbijeenkomsten gepland om u bij te praten en uw ideeën te horen, in de aanloop naar de algemene ledenvergadering in december 2018.

We nodigen u graag uit om in oktober en november met ons in gesprek te gaan over een aantal thema's.

Voorlopig staan de volgende onderwerpen op de agenda:

• De nieuwe cao Openbare Bibliotheken
  • VOB 3.0
  • Voortgang werving nieuwe voorzitter

Zodra de agenda compleet is ontvangt u van ons het definitieve programma.

Data, locaties en tijden
  • Woensdag 31 oktober van 15.00 tot 16.30 uur in het Meeting House te Dordrecht
  • Woensdag 14 november van 14.00 tot 15.30 uur in de Stadkamer te Zwolle
  • Donderdag 22 november van 15.00 tot 16.30 uur in de OBA te Amsterdam

Schrijf u hier in voor één van deze drie bijeenkomsten.

In Dordrecht en Amsterdam bent u vanaf 14.30 uur welkom voor de inloop en in Zwolle vanaf 13.30 uur. Na afloop van de bijeenkomst kunt u bijpraten met uw collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Heeft u voor die tijd vragen, neem dan contact op via vereniging@spam-preventiondebibliotheken.nl o.v.v. 'Ledenbijeenkomsten najaar 2018'

Wij zien u graag op één van onze ledenbijeenkomsten in de regio!'

Laatst bijgewerkt op: 11 december 2018