11-04-2018 Ledenbijeenkomst in de regio

Dit voorjaar hebben we een aantal ledenbijeenkomsten in de regio gepland om u bij te praten en uw ideeën te horen in de aanloop naar de ledenvergadering in juni 2018.

Daarom nodigen we u uit voor één van de bijeenkomsten in Leeuwarden, Den Bosch, Breda of Utrecht in april en mei.

Programma

Hieronder staat in het kort waar we graag van gedachten met u over willen wisselen in voorbereiding op de alv van juni:

• cao; stand van zaken en stappenplan
  • Verenigingscultuur; waar staan we voor als brancheorganisatie, hoe werken we samen en wat betekent dat voor onze structuur?
Komt u ook?

We zien u graag op een van de volgende dagen:

• Woensdag 11 april van 14.30 tot 17.30 uur
    in dbieb / St. Bibliotheken Midden-Fryslân, Blokhuishuisplein 40 in Leeuwarden
  • Woensdag 25 april van 14.30 tot 17.30 uur
    in Bibliotheek Den Bosch, Hinthamerstraat 72 in Den Bosch
  • Maandag 7 mei van 14.30 tot 17.30 uur
    in Nieuwe Veste bibliotheek, Molenstraat 6 in Breda
  • Woensdag 16 mei van 14.30 tot 17.30 uur
    in Huize Molenaar, Korte Nieuwstraat 6-8 in Utrecht
    Klik hier om u aan te melden

U bent vanaf 14.30 uur welkom voor de inloop.
Na afloop kunt u bijpraten met uw collega's onder het genot van een borrel en een hapje.

Heeft u voor die tijd vragen, neem dan contact op via vereniging@spam-preventiondebibliotheken.nl

Laatst bijgewerkt op: 31 mei 2018