26-01-2017 Innovatie en de rol van HR

Graag nodigen we u uit voor een inspirerende bijeenkomst 'Innovatie en de rol van HR'. De bijeenkomst start met een interactieve lezing over innovatie en de rol van HR door prof.dr. Jeff Gaspersz (hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit).

Programma

Na de start met door prof.dr. Jeff Gaspersz licht Jos Debeij (Koninklijke Bibliotheek) kort de gezamenlijke bibliotheekstrategie- en innovatieagenda toe.

Vervolgens een presentatie resultaten verkennend onderzoek naar de wenselijkheid van de oprichting van een HRM platform/netwerk.

We sluiten af met Janette Wiersma HR-functionaris van de bibliotheek Rotterdam. Zij vertelt hoe de bibliotheek Rotterdam de medewerkers in beweging brengt.

HRM Netwerk

Een samenhangend landelijk HR programma is zeer gewenst is om de HR functie in de bibliotheeksector te verstevigen en daarmee alle bibliotheken te ondersteunen bij de transitie die ze nu maken, zeker ook de bibliotheken die geen HR-functionaris hebben.

Alle betrokken partijen - SPN, VOB, KB, vakbonden en SBW - onderschrijven deze uitkomst en willen graag met u in gesprek over de volgende stappen en de programmering van het vervolg.

Meer informatie

De ochtend wordt afgesloten met een broodjesbuffet. Aansluitend kunt u in Bibliotheek Eemland, het Eemhuis naar de PleisterPlaatsOntmoeting 'Gratis bieb: Utopie of dichterbij dan je denkt?' van Route 2020.

Aanmelden

Bij aanmelding gaat u akkoord met de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden van de VOB. Aanmelden kan via onderstaande link:

Laatst bijgewerkt op: 17 september 2019