14-02-2019 Escaperoom, labs en jeugd op Innovatiedag

De Innovatieraad en de regiogidsen organiseren op 14 februari 2019 samen een landelijke dag over nieuwe en vernieuwende projecten van openbare bibliotheken in het Eemhuis in Amersfoort.

Tijdens het ochtendprogramma komen interessante, vernieuwende projecten uit de verschillende regio's aan bod. In de middag zijn er projectpresentaties van de - door de Innovatieraad - in 2018 gehonoreerde projecten met thema "Jeugd" en thema "Labs, makers en technologie". Gedurende de dag kun je op verschillende momenten een kijkje nemen in de Escaperoom van Bibliotheek Eemland.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bibliotheekprofessionals die meer willen weten én willen meedenken over vernieuwende initiatieven in de openbare bibliotheek.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 februari 2019, van 10.00 uur tot 16.30 uur (9.30 uur ontvangst) in het Eemhuis in Amersfoort.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan alvast. Meer informatie op kb.nl.

Laatst bijgewerkt op: 17 januari 2019