14-02-2019 Escaperoom, labs en jeugd op Innovatiedag

De Innovatieraad en regiogidsen organiseren op donderdag 14 februari 2019 een landelijke dag over nieuwe en vernieuwende projecten van openbare bibliotheken in De Observant in Amersfoort.

Tijdens het ochtendprogramma komen interessante, vernieuwende projecten uit de verschillende regio's aan bod. In de middag zijn er projectpresentaties van de - door de Innovatieraad - in 2018 gehonoreerde projecten met thema "Jeugd" en thema "Labs, makers en technologie". Gedurende de dag kun je op verschillende momenten een kijkje nemen in de Escaperoom van Bibliotheek Eemland. Bekijk het hele programma op

Bekijk het 'Definitief programma Landelijke dag nieuwe bibliotheekinitiatieven'.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bibliotheekprofessionals die meer willen weten én willen meedenken over vernieuwende initiatieven in de openbare bibliotheek.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 februari, van 10.30 uur tot 16.30 uur in De Observant te Amersfoort. (Inloop vanaf 10.00 uur)

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op Definitief programma Landelijke dag nieuwe bibliotheekinitiatieven of meld je direct aan.

Laatst bijgewerkt op: 19 juni 2019