Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

09-11-2018 DRONGO talenfestival op 9 en 10 november

Het DRONGO talenfestival is het grootste talenfestival van Nederland en Vlaanderen en trekt zo'n 2500 taalprofessionals en algemeen publiek. De Vereniging van Openbare Bibliotheken is dit jaar partner van het DRONGO talenfestival.

In Nijmegen wordt de beste bibliothecaris bekend gemaakt en we organiseren samen met het Bibliotheekblad een sessie.

Mis het DRONGO talenfestival niet!

Het DRONGO talenfestival op 9 en 10 november kun je als relatie van de VOB gratis bezoeken met een kortingscode. Met op vrijdag de drie genomineerden voor de verkiezing van Beste Bibliothecaris van Nederland 2018.

Beste bibliothecaris

Op vrijdag 9 november geven de drie genomineerden voor de verkiezing van Beste Bibliothecaris van Nederland 2018 een presentatie. Onder de noemer "Zo maak je lezen leuk" delen zij hun even verrassende als vernieuwende initiatieven om jong en oud aan het lezen te krijgen.
Later op de dag maakt taalkundige en cabaretier Wim Daniëls bekend wie aan de haal gaat met NBD Biblion Award 'Beste Bibliothecaris van Nederland 2018'.

Vrij entree via VOB

Wil je naar het DRONGO Talenfestival in Nijmegen? Gebruik de code DRONGO/VOB2018 voor gratis toegang tot het talenfestival. Bestel je kaarten op DRONGO Talenfestival.

Printen
Laatst bijgewerkt op: 11 december 2018