20-01-2018 Bijeenkomst bibliotheken en Belastingdienst

Op maandagmiddag 22 januari 2018 ben je welkom op de landelijke bijeenkomst over de belastingdienstverlening in de Bibliotheek.

Kijk mee terug naar de ervaringen in 2017. En bespreek de acties, ideeën en ondersteuning voor de aangifteperiode 2018. Zo kunnen we samen het bereik nog verder vergroten.

De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, Herman Gorterstraat 55.
Vanaf 13.00 uur is de inloop met koffie en thee.
Om 13.30 uur begint het programma, dat duurt tot 16.00 uur.

Belastingdienst en bibliotheken

Het afgelopen jaar is dank zij de gezamenlijke inspanningen het doel voor 2017 bereikt. Het aantal bibliotheken dat faciliteiten, cursussen en spreekuren aanbiedt, ligt zelfs boven het minimum.
In 2018 maken we ons sterk voor verdere uitbreiding van het aantal bibliotheken en vestigingen, en vooral ook het bereik onder de doelgroep. Hiervoor moet achter de schermen het nodige gebeuren.
Tijdens de bijeenkomst bespreken we onder meer de acties en de ondersteuning hierbij. En aan de hand van drie praktijkvoorbeelden krijg je bruikbare voorbeelden voor je eigen Bibliotheek aangereikt.

Het volledige programma wordt binnenkort gepubliceerd.

Kortom: deze bijeenkomst mag je niet missen. Je kunt je nu al aanmelden.

Meer informatie: Maaike Toonen, e-mail maaike.toonen@kb.nl
Aanmelding: Seher Hazinedar, e-mail seher.hazinedar@kb.nl