08-03-2017 Bibliotheken in transitie en reorganiseren

Kom op 8 maart naar onze bijeenkomst waar we dieper ingaan op de transitie van bibliotheken en reorganiseren.

De VOB organiseert deze bijeenkomst voor directeuren en HR-functionarissen.

Vervolg

Vorig jaar op 1 juni organiseerde de VOB een studiebijeenkomst over de juridische aspecten van reorganisaties in relatie tot de cao Openbare Bibliotheken.

Transitie

Op 8 maart vertellen Stadhouders Advocaten en Bibliotheek Theek 5 over de do's en dont's bij het stapsgewijs en cao-proof reorganiseren aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Theek 5 heeft vorig jaar een kwalitatieve reorganisatie doorgevoerd om op de toekomst voorbereid te zijn. Met begeleiding van Cubiss is dit proces in goed en zorgvuldig overleg met het personeel uitgevoerd, waardoor het resultaat breed in de organisatie wordt gedragen.

Vragen?

Heeft u specifieke vragen waar u in de praktijk tegen aan loopt, dan horen wij dat graag. U kunt vooraf alvast uw vragen mailen naar vereniging@debibliotheken.nl o.v.v. 'Bibliotheken in transitie en reorganiseren 8 maart'. Of stel uw vragen tijdens de bijeenkomst.

Meer informatie

Om 12.45 uur staat er een broodjesbuffet klaar en sluiten we de ochtend graag met u af.

De kosten van de studiebijeenkomst bedragen €125,- per persoon inclusief lunch exclusief btw. De bijeenkomst gaat door bij minimaal 10 personen en er kunnen maximaal 30 personen aan deelnemen.

Aanmelden

Bij aanmelding gaat u akkoord met de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden van de VOB. Aanmelden kan via onderstaande link:

Laatst bijgewerkt op: 26 juli 2017