27-09-2018 Bibliotheekplaza 2018 - Is de kloof te dichten?

Moeten we de huidige lichting screenagers maar links laten liggen of willen we ze sturen in hun ontwikkeling en hen betrekken bij onze activiteiten? Maar zijn ze daar wel vatbaar voor? Hoe doen andere bedrijven en organisaties dat? En hoe denken de experts erover?

Op 27 september horen we de antwoorden, gaan we in discussie, worden we geconfronteerd met pittige stellingen en weten we na afloop of maar ook hoe we energie in deze ongrijpbare Generatie Z moeten steken.

Het wordt een dag om geïnspireerd te raken en heel veel te beleven! Zet deze datum in je agenda en schrijf je in. Bibliotheekplaza vindt dit jaar plaats in de Lichtfabriek, een prachtige monumentale locatie in het centrum van Haarlem. Kijk voor meer informatie op Probiblio.nl.

Laatst bijgewerkt op: 11 december 2018