Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

18-04-2017 Alles onder één dak: een kwestie van DOORPAKKEN! Route 2020

De bibliotheek als multifunctionele accommodatie! De bibliotheek in één gebouw met andere bewoners en gebruikers. Bekijk nu het programma in Reisflits 8 'Alleen voor doorpakkers'.

Dat klinkt aantrekkelijk, want er kan op allerlei manieren kruisbestuiving plaatsvinden. Nieuwe klanten, andere programmering, gedeelde kosten, ...

Tegelijkertijd komen er zo veel vragen om de hoek kijken, dat je wel héél gemotiveerd moet zijn om door te pakken. Want, hoe houd je het 'merk' Bibliotheek overeind? Hoe ga je om met veiligheid? Hoe krijg je het plaatje financieel rond? Hoe werk je samen met belangrijke partners, zoals de gemeente?

Route 2020

De vierde PleisterPlaatsOntmoeting op 18 april is bedoeld voor collega's die werk (willen) maken van alles onder één dak. Vier thema's staan centraal: klant, organisatie, exploitatie, netwerk.

Ben jij zo'n DOORPAKKER, die meters wil maken met collega's in de Proeftuin? Geef je dan op en kom dan naar Ede. Draag het komende half jaar bij aan de Toolkit die we maken met ervaringen, oplossingen en voorbeelden van werkbare scenario's.

Meer informatie
Aanmelden

MELD JE HIER AAN voor deze - uiteraard gratis - bijeenkomst.

Printen
Laatst bijgewerkt op: 16 april 2018