20-11-2017 Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!

Op maandag 20 november staat 'Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!' op onze Route 2020 reisplanning. Deel het met wie je wilt en gebruik dan #rijker #100%bibliotheken #delenmaaktjerijker. We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt!

We kijken uit om je te begroeten op ons congres 'Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!' van Route 2020. Daarom is op maandag 20 november ons team slecht bereikbaar op ons kantoor.

Heb je je aangemeld en op woensdag 15 november geen bevestiging met programma en plattegrond ontvangen? Meld je dan zo snel mogelijk bij ons secretariaat. Bel 030 30 70 300 of stuur een mail aan de vereniging@spam-preventiondebibliotheken.nl o.v.v. 'Geen bevestiging 20 november'.

Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken!

De beurs van Route 2020 waar je met collega's van bibliotheken, je lokale samenwerkingspartners en natuurlijk mensen uit je gemeente(n) op een ontdekkingstocht gaat onder leiding van Prinses Laurentien.

Reisschema

Start om 9.50 uur tot 18.00 uur

Waar: Cultura Ede, centrum voor Kunst en Cultuur
Molenstraat 45
6711 AW EDE
Klik hier voor de routebeschrijving

Bibliotheken in Nederland ontwikkelen zich razendsnel en spelen vindingrijk in op hun veranderende rol in de samenleving. Vanuit het programma Route 2020 delen verschillende bibliotheken met genoegen hun proeftuinen en parels.

Start van onze reis

Openbaar vervoer:

• Kom je aan op station Ede Centrum? Maak een wandeling van 6 minuten.
  • Kom je aan op station Ede-Wageningen? Pak dan de pendelbus van Van Kooten aan de zuidkant van het station (Zuidplein), herkenbaar aan het bibliotheeklogo of maak een wandeling van 27 minuten. De pendelbus rijdt elke 20 minuten van 8.30 uur - 10.00 uur en van 16.00 uur - 17.30 uur.

Parkeren:

• Parkeren op het Kuiperplein, achter het Cultura gebouw. Op het Kuiperplein is het betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 18.00 uur. Een dagkaart is € 5,00.
  • U kunt ook parkeren in Q-Park de Markt, inrijden en uitrijden is 24/7 mogelijk. Het maximale dagtarief is € 12,50.
Deel-je-rijk-sessies en Parelplein

Vooraf aanmelden voor de sessies is niet nodig. Bekijk hier de plattegrond met workshop-sessies. Hier vind je meer informatie over de Deel-je-rijk-sessies.

Verder ben je van harte welkom op het Parelplein.

Reisschema Route 2020

TIJDSTIP

ONDERDEEL

LOCATIE

Je komt binnen - en kunt direct op de beursvloer terecht

Atrium Cultura Ede

Delen maakt je rijker - plenaire start

Met onze dagvoorzitter Piet-Hein Peeters. Wat kun je onder andere verwachten:

· Welkom door Marleen Barth (voorzitter VOB)

· Johan Weiland (wethouder van Ede) over multifunctionele accommodaties

· Prinses Laurentien gaat de dialoog aan met publiek

· Michael van Straalen (voorzitter MKB Nederland) over samenwerking Midden- en Kleinbedrijf met bibliotheken

· Korte pitch van de proeftuinen-workshops

· Moment van overdracht Route2020: VOB, KB en SPN gaan samen verder met Innovatie op naar 2020

Theaterzaal

1e ronde Deel-je-rijk-sessies

Lopen naar het Parelplein

Lunch op het Parelplein

Struinen over de Beursvloer

Begane grond

Een verrassende aftrap

2e ronde Deel-je-rijk-sessies

15.00 -15.45

3e ronde Deel-je-rijk-sessies

Lopen naar Theaterzaal

Snack onderweg

Deel-je-rijk: de beweging

Dagvoorzitter Piet-Hein Peeters nodigt iedereen uit om met behulp van de Mentimeter kritisch te kijken naar het vervolg van de Deel-je-rijk beweging.

Theaterzaal

Borrelen

Begane grond

Parelplein
Deel-je-rijk-sessies

Route 2020 is een DOE-programma van, voor en door bibliotheken. De VOB - Vereniging van Openbare Bibliotheken - is initiatiefnemer.

Laatst bijgewerkt op: 16 november 2017