Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

29-05-2017 De kracht van een sterk merk - Route 2020

"Welke rol speelt het merk "de Bibliotheek" in het dagelijks leven van onze klanten?" Deze vraag staat centraal tijdens de PleisterPlaatsOntmoeting in bibliotheek Waterland op 29 mei.

De bibliotheek als partner in persoonlijke ontwikkeling is het vertrekpunt voor de campagne "de Bibliotheek maakt je rijker". Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) Jet Bussemaker gaf op 13 oktober de aftrap die de thema's Kansrijk, Vindingrijk en Belangrijk op de kaart zette. Voor 2017 worden er nieuwe thema's voorbereid die weer onder de landelijke paraplu, lokaal uitgewerkt kunnen worden.

Programma

Tijdens deze PleisterPlaatsOntmoeting:

  • Laten we zien hoe een drietal Parels bijdragen aan de positionering en de merkbeleving van de Bibliotheek.
  • Presenteren wij de vernieuwde huisstijlgids waar het Merkteam de afgelopen maanden aan gewerkt heeft. heeft gewerkt, want een sterk merk heeft natuurlijk een sterke huisstijl.
  • Zal keynote speaker Rik Riezebos (oprichter van EURIB en managing consultant van Brand Capital) die ons begeleid en geïnspireerd heeft in de positionering, ervoor zorgen dat jullie na afloop niet kunnen wachten om aan de slag te gaan!
Meer informatie

Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten.

Aanmelden

Meld je hier aan:

Printen
Laatst bijgewerkt op: 16 november 2017