De Bibliotheek maakt je rijker!

In oktober start de campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker'.

De kernboodschap van de campagne is: "De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken."

Campagnekrant voor medewerkers - okt 2016

In de week van 10 oktober ontvangen alle bibliotheekmedewerkers de informatiekrant 'Bieb, bieb, hoera' over de campagne. We hebben de campagnekranten naar de bibliotheken verstuurd. Verspreid u ze onder uw medewerkers.

Toolkit online communicatie - okt 2016

De communicatietoolkit staat online. De POI's versturen begin oktober de toolkit met begeleidende brief naar alle bibliotheken. Hierin staat onder ander meer informatie over het campagnemateriaal en hoe je de campagne vanuit jouw bibliotheek (extra) kunt ondersteunen.

Campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker' - sept 2016

Op 24 oktober start de landelijke campagne ‘De Bibliotheek maakt je rijker’ in de vorm van outdoor- en online promotie.

Van 24 oktober tot 31 oktober zijn onze drie posters te vinden in ruim 1.800 Mupi's, Abri's, Metropanelen en City Cells.
Voor de online campagne wordt er gewerkt met sponsored story’s, die  geproduceerd worden door social influencers in samenwerking met de bibliotheek. Zij verspreiden deze content via verschillende social media kanalen. De online campagne loopt t/m week 52 van 2016.

De tweede fase van de landelijke campagne start in 2017. Nadere informatie hierover volgt.

Trendsactive gekozen voor campagne 'De Bibliotheek' - apr 2016

Trendsactive heeft van de actielijn positionering en marketing uit Route2020 de opdracht gekregen, om de Bibliotheek te positioneren als partner in persoonlijke ontwikkeling.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 02 november 2016