De Bibliotheek maakt je rijker!

De campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker'.

De kernboodschap van de campagne is: "De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken."

GLANSRIJK

Eindexamens en de bibliotheek als de place to be - 2017

Bereid je eindexamen voor in de Bibliotheek om GLANSRIJK te slagen! Met de campagne 'de Bibliotheek maakt je rijker' richten we ons nu op de faciliteiten die onze bibliotheken hebben om te kunnen studeren. Het is de bedoeling dit moment jaarlijks terug te laten komen.

KANSRIJK, VINDINGRIJK, BELANGRIJK

Basisvaardigheden - april 2017

Dit voorjaar heeft de KB met de campagne voor basisvaardigheden ook gebruik gemaakt van de campagne door Kansrijk te combineren met basisvaardigheden.

Minister Bussemaker lanceert campagne 'de Bibliotheek maakt je rijker' - okt 2016

Op 13 oktober lanceerde minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) de campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker' samen met voorzitter Marleen Barth van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB)

Nieuwe Nederlanders, kinderen en ouderen in de bieb - okt 2016

De positioneringscampagne voor de Bibliotheek is in het najaar van 2016 van start gegaan met de thema's Kansrijk, Vindingrijk en Belangrijk.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 24 april 2017