Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

De Bibliotheek maakt je rijker!

De campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker'.

De kernboodschap van de campagne is: "De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken."

GLANSRIJK - 2018

Effecten campagne BIEBMODUS - juni 2018

 

'Eindrapportage Glansrijk 2018'

Zet je BIEBMODUS aan - mei 2018

Met het thema Glansrijk laten de openbare bibliotheken zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om 'Glansrijk' te kunnen slagen in #Biebmodus. Ook in 2018 met als subthema #BIEBMODUS.

FANTASIERIJK

Voorlezen in en met de bibliotheek - aug 2017

Dat voorlezen belangrijk is voor de taalontwikkeling van kinderen, weten we toch allemaal? Recent onderzoek toont aan dat dit bij heel veel ouders niet bekend is. Met FANTASIERIJK willen we jonge ouders wijzen op de voordelen die de Bibliotheek biedt als het gaat om de taalontwikkeling van hun kinderen.

GLANSRIJK

Eindexamens en de bibliotheek als de place to be - 2017

Bereid je eindexamen voor in de Bibliotheek om GLANSRIJK te slagen! Met de campagne 'de Bibliotheek maakt je rijker' richten we ons nu op de faciliteiten die onze bibliotheken hebben om te kunnen studeren. Het is de bedoeling dit moment jaarlijks terug te laten komen.

KANSRIJK, VINDINGRIJK, BELANGRIJK

Basisvaardigheden - april 2017

Dit voorjaar heeft de KB met de campagne voor basisvaardigheden ook gebruik gemaakt van de campagne door Kansrijk te combineren met basisvaardigheden.

Minister Bussemaker lanceert campagne 'de Bibliotheek maakt je rijker' - okt 2016

Op 13 oktober lanceerde minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) de campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker' samen met voorzitter Marleen Barth van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB)

Nieuwe Nederlanders, kinderen en ouderen in de bieb - okt 2016

De positioneringscampagne voor de Bibliotheek is in het najaar van 2016 van start gegaan met de thema's Kansrijk, Vindingrijk en Belangrijk.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2018