Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Sectorplan cultuur

Binnen het sectorplan Cultuur uit de 'Asschergelden' is het arbeidsmarktplan Bibliotheken gericht op het stimuleren van duurzame inzetbaarheid van medewerkers en van mobiliteit.

De VOB heeft ingezet op loopbaantrajecten en van-werk-naar-werktrajecten.

Arbeidsmarktplan Bibliotheken 'Duurzaam vooruit'

De projectleiding en administratie voor het arbeidsmarktplan 'sector Cultuur - deel Bibliotheken' verzorgt de Rijnbrinkgroep, mail voor meer informatie naar administratie@spam-preventionduurzaamvooruit.nu.

Uitnodiging Sectorplan Cultuur - mrt 2016

Eind maart heeft de VOB een enquête verspreid over HR-beleid in het kader van het Sectorplan Cultuur. Klik hier om bij de enquête 'HR-beleid in culturele sector' te komen en bekijk hier de uitnodiging van Stuurgroep Sectorplan Cultuur.

Sectorplan 'Duurzaam vooruit' gaat van start - nov 2015

Het deelplan bibliotheken 'Duurzaam vooruit' uit het Sectorplan Cultuur gaat van start. Bibliotheken kunnen met co-financiering een impuls geven aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ook biedt het plan financiële ondersteuning om bij een reorganisatie werknemers van werk naar werk bij een andere werkgever te begeleiden.

Loopbaanontwikkeling stimuleren in branche - dec 2014

De VOB peilt uw belangstelling voor de inzet van loopbaantrajecten uit het sectorplan Cultuur. Lees meer in de ledenbrief 'Loopbaanontwikkeling stimuleren in branche'.

Arbeidsmarktplan Bibliotheken uit sectorplan Cultuur - 2014

De Federatie Cultuur (FC), waarbij de VOB is aangesloten, heeft samen met de andere werkgevers-, werknemersorganisaties en sociale fondsen in de cultuursector het sectorplan Cultuur ingediend, ten behoeve van de zogenaamde 'Asschergelden'. Het plan is goedgekeurd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).
De FC en Cultuur-Ondernemen hebben op 24 september 2014 het persbericht 'Cultuursector stelt arbeidsmarktplan op' uitgedaan.

Click here to tip a friend about this page!Printen
Laatst bijgewerkt op: 17 oktober 2016